Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in Denizli’de gerçekleştirdiği mitingde bir anda başlayan sağanak yağmur partililere zor anlar yaşattı.

        Akşener, 24 Haziran seçimleri kapsamında Denizli’de miting gerçekleştirdi. 29 Ekim Bulvarı’nda gerçekleştirilen mitingde polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alınırken, partililer alana yapılan üst aramasının ardından alındı. Akşam saatlerinde kürsüye çıkan Akşener’e, İYİ Parti Denizli İl Teşkilatı yöneticileri ve milletvekili adayları da eşlik etti. Akşener kürsüyse çıkmadan hemen önce aniden başlayan sağanak yağmur alana gelen partililere zor anlar yaşattı. Alandaki partililerin bazılarının yağmurdan korunmak için şemsiye gelmeleri diğer partililerin de işine yaradı. Bir şemsiyenin altına 45 kişinin girdiği görüldü. Yaklaşık 10 dakika süren yağmurdan korunmak için bazı partililer ise alanı terk etti. Akşener'in çıkacağı platformun üzerindeki bez çadırda biriken yağmur suyu ise görevliler tarafından merdiven ve uzun sopalarla boşaltılmaya çalışıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa