Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli Pamukkale Belediyesi, tahakkuktahsilat ve beyan sureti vermek gibi işlemleri için belediyeye gelerek zaman kaybetmelerini önlemek için, Tapu Kadastro Müdürlüğü’ne vezne kurdu.

        Pamukkale Belediyesi, vatandaşlara bir kolaylık daha sağlayarak, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki Tapu Kadastro Müdürlüğü içerisinde vezne kurdu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin vatandaş için sağlanan hizmetle ilgili şunları söyledi:

        “Tapu Kadastro Müdürlüğü’nde işlemleri biten vatandaşlar daha sonra belediye ile ilgili bölümleri çözmek için belediyemize gelmek durumunda kalıyorlardı. Bizim hizmet anlayışımız, vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak ve standardını yükseltmektir. Bu sebeple Tapu Kadastro Müdürlüğü içerisindeki yeni hizmet noktamızla vatandaşlarımız belediyeye gelmeden işlemlerini gerçekleştirebilecekler” dedi.

        Kısa sürede ilçe halkının takdirini toplayan uygulama ile vatandaşlar birçok işlemlerini buradan gerçekleştirmeye başladı. Tapu Müdürlüğü’nde ki, haftanın 5 günü, mesai saatleri içerisinde hizmet verecek olan Pamukkale Belediyesi hizmet noktasında, emlak vergisi, rayiç bedel, tahakkuk işlemleri, çevre temizlik vergisi (ÇTV) ve ilanreklam vergi ödemeleri ilçe belediyesine gidilmeden ödenebilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa