Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 5 kilometrelik bisiklet parkurunda öğrenciler pedal çevirdi.

        19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı Denizli’nin Çivril ilçesinde değişik etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen anma programı kapsamında, Akdağ İzcilik ve Doğa Kulübü (AKİDAK), öğrencilerle Bisiklet turu yaptı.

        19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde AKİDAK tarafından düzenlenen 5 kilometrelik bisiklet parkurunda öğrenciler pedal çevirdi. Akdağ İzcilik ve Doğa Kulübü tarafından gerçekleştirilen bisiklet gezisine ortaokul ve lise öğrencileri katıldı. Öğrencilerle birlikte bazı vatandaşlarla öğretmenlerde öğrenciler ile birlikte 5 kilometrelik parkurda pedal çevirdi. Cumhuriyet meydanında başlayan bisiklet turu Kızılcasöğüt mahallesinde dönülerek yine Cumhuriyet Meydanında son buldu. Etkinliğe yaklaşık 50 öğrenci katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa