Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK işbirliğinde ülke genelinde uygulamaya konulan "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Destekleme Projesi" Baklan'da, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takibinde 4 ayrı ilköğretim okulunda, 68 farklı konulardaki projeler 159 öğrenci tarafından hayata geçirildi.

        İlçede ilk fuar açılışı Boğaziçi Ortaokulu'nda gerçekleştirildi. İleri düzeyde bilimin ışığında çağımızın teknik ve teknolojisi kullanılarak öğrenciler tarafından üretilen projeler katılımcıların göğsünü kabarttı. İlköğretim çağındaki gençlerin neleri başarabileceğinin gözlemlenmiş olması katılımcılarda büyük bir heyecan oluşturdu. Açılış Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Akduman, okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrencilerle birlikte gerçekleştirildi. İnsan yaşamını kolaylaştıran, günümüzün gereksinimlerini karşılayacak özellikler içeren, sağlıklı beslenme, kimya, matematik, mekanik, fizik, temassız elektrik üretimi, aydınlanma, çevre duyarlılığı ve iklimlendirme gibi birçok konuda üretilen proje ve deneyler katılımcılara öğrenciler tarafından uygulamalı olarak tek tek anlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa