Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3. Lig 3. Grup'ta sezonu 56 puanla 4'üncü sırada tamamlayıp 2 yıl sonra Play-Off'a adını yazdıran Kızılcabölükspor, 2. Lig hedefine bu kez ulaşmaya kararlı. 2013 yılında tarihinde ilk kez profesyonel kategoriye yükseldikten sonra 2015-16 sezonunda 3. Lig 1. Grup'ta Play-Off oynayan Denizli temsilcisi, finalde Zonguldak Kömürspor'a 2-1 mağlup olarak 2. Lig'i ıskaladı. 

        Bu sezon Play-Off yarı finalinde grubu üçüncü bitiren Sultanbeyli Belediyespor'la eşleşen sarı-kırmızılı ekip, 11 Mayıs Cuma günü Denizli Atatürk Stadı'nda konuk edeceği rakibine 15 Mayıs Salı rövanşta final için konuk olacak. Kızılcabölükspor, rakibini bu yıl normal sezonda deplasmanda 1-0 yendi, evindeki rövanşı ise 2-1 kaybetti. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa