Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - 2. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları, başladı.

        Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları'nın açılışı, Pamukkale Üniversitesi kavşağından başlayan ve yerleşke içindeki oyun alanlarında son bulan kortej yürüyüşüyle yapıldı.

        Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, oyun alanında yaptığı konuşmada, spor oyunlarının güzel geçmesi temennisinde bulundu.

        Spor ve sporcunun yanında olduklarını belirten Gürlesin, "2. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları'nı çok önemsiyorum. Etkinliğimiz uluslararası boyuta taşındı. Yoğun katılımla gerçekleştireceğiz. Spora önem veriyoruz ve her zaman destek olacağız. Ben organizasyonumuzun başarılı ve güzel geçmesini diliyorum." dedi.

        Konuşmaların ardından Ampute Milli Takımı sporcusu Barış Telli'nin de katılımıyla panel gerçekleştirildi. Etkinliğin ilk günü, Sinan Akçıl konseri ile sona erdi.

        Etkinliğe, Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa