Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         TFF2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 3 maçlık yenilmezlik serisinin ardından Fethiyespor'a 3-1 mağlup olan Denizlispor'da teknik direktör Bülent Ertuğrul, önlerine bakacaklarını söyledi. Ertuğrul, Fethiye deplasmanından puansız ayrılmalarının üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Son 3 maçta yakaladığımız çıkışı Fethiye deplasmanından da puan alarak sürdürmek istiyorduk ancak başaramadık. Bu maçtan gereken dersleri çıkarıp önümüze bakmak zorundayız" diye konuştu.

        Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Burhaniye Belediyespor'u konuk edecek Denizlispor'da Ertuğrul, "Bizim için önemli olan lig. Bu yüzden kupa maçları bizim için fazla forma şansı bulamayan oyuncularımızın maç eksiğini giderme ve son durumlarını görme imkanı sağlayacak. Kadromuz belli. Bu yüzden rotasyon yapma zorunluluğumuz da var. Ancak ne olursa olsun kupada da tur atlamak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

        Denizlispor'da sakatlığı geçen kaptan Gökhan Süzen, takımla çalışmalara başladı.

        DHA-Spor - Türkiye-Denizli - DENİZLİ,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa