Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Baba ile oğlu tartıştıkları İETT şoförünü bıçakladı! Dehşet kameraya yansıdı - Son dakika haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'da, Kayaşehir ile Yenibosna arasında seyir halinde olan İETT otobüsünün şoförü Mahmut Murat Kanık ile yolda ilerleyen bir otomobilin sürücüsü A.Ö. ile arasında tartışma çıktı.

        ARAÇLARINDAN İNİP OTOBÜSE BİNDİLER

        AA'da yer alan habere göre otomobilin sürücüsü A.Ö. ile 18 yaşından küçük oğlu M.Y.Ö., Kayaşehir Polis Merkezi durağında araçlarından inerek otobüse bindi.

        YOLCULAR DURDURMAYA ÇALIŞTI

        REKLAM

        Baba ve oğlu, otobüsün sürücüsü Mahmut Murat Kanık'a saldırırken, araya giren bazı yolcular saldırganları durdurmaya çalıştı.

        KALP HİZASINDAN BIÇAKLANDI

        A.Ö.'nün oğlu M.Y.Ö., Mahmut Murat Kanık'ı göğsünden bıçakladı. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan şoförün genel sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin yoğun bakım servisinde sürdüğü öğrenildi.

        KAÇAN BABA İLE OĞLU GÖZALTINDA

        Olayın ardından kaçan baba ve oğlu polislerce gözaltına alındı. Şüpheli baba ile oğlunun şoföre saldırı anı ise otobüsteki güvenlik kamerasınca kayda alındı. Baba A.Ö. ile 18 yaşından küçük oğlu M.Y.Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa