Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Cuma mesajları 2018! - İşte resimli en güzel ve kısa cuma mesajları... Hayırlı Cumalar!

        Bugün yılınikinci cumasını idrak edeceğiz. Müslümanlar tarafından önemli bir yere sahip olan cuma günü için birbirinden güzel cuma mesajlarını sizler için derledik. Yakın akrabalarınıza ya da arkadaşlarına cuma mesajı göndermek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Yılın ikinci cuma gününe özel kısa ve resimli cuma mesajlarını sizler için hazırladık. İşte 12 Ocak 2018 cuma mesajları

        2017 yılını geride bıraktından sonra yeni yıl heyecanı başladı. 2018 yılınınikinci haftasında cuma günü geldi çattı. Müslümanlar yılın ilk cumasını güzel ve anlamlı mesajlarla kutlamak istiyor. İşte sizlere özel anlamlı cuma mesajları ve sözleri.

        CUMA MESAJLARI 12 OCAK 2018

        Selamün Aleyküm Allah"ın Selamı Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun! Günümüz Aydın Cumamız Mübarek Olsun! Hayırlı Cumalar.

        = ALLAH'ım ilmimi artır, bana hidayet verdikten sonra kalbimi saptırma. Katından bana rahmet lutfet. Hayırlı Cumalar.

        REKLAM

        = Her nefis ölümü tadacaktır.Sizi bir imtihan olarak hayır ile de şer ile de deniyoruz. Ancak bize döndürüleceksiniz. (Enbiya-35) Hayırlı Cumalar.

        = Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bize ateşin kokusunu duyurma. Amin. Selam ve Dua ile hayırlı cumalar.

        = Nasıl yaşarsan öyle ölürsün. Öyle bir yaşaki Rabbim, kulum senden razıyım desin...HAYIRLI CUMALAR!

        = Biz ne biliriz ki Cuma nedir? Cuma'yı kılarken Sahabe-i Kiramın sevinçten gözleri dolardı ve korkudan tir tir titrerdi ama öyle bir korkuyduki bu bir daha ki Cuma'da olmamanın korkusuydu. Biz ne biliriz Cuma günlericami önlerinde meleklerin beklediğini ve cumaya gelenlerin isimlerini gümüş kalemlerle defterlere yazdığını...Her Müslümanın amel defterlerinini gümüş kalemlerle yazılması dileğiyle Hayırlı Cumalar...

        = Öyle bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın...Şeytandan yaradana sığınki sefsin seni değil; sen nefsini yakasın Hayırlı Cumalar.

        = Sevdiğiniz için bir kere mutlu olup, bin kere pişman olacağınız bir sevgiyi yaşamamanız dileğimle! Düşleriniz gerçek olsun ama gerçeğiniz asla düş olmasın. Hayırlı cumalar.

        REKLAM

        = Selamun Aleykum '' Eğer Din, Ölümden önce bir işe yaramazsa, Ölümden sonra hiçbir işe yaramayacaktır '' Hayırlı Cumalar!

        = Gökten ne yağdıda yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi. Bu dünya'ya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah'ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim Allah dedi de O yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı da O işitmedi. Kim Rabbim dedi de O buyur kulum demedi. Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle...Hayırlı Cumalar!

        = Ya Rabbi! Gecemizi sehere, seherimizi secdeye, secdemizi sana ulaştır. Amin! Hayırlı Cumalar.

        = Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı Nurlu Cumalar.

        =Rabbim! Zindan bana, bunların beni çağırdıklarından daha sevimlidir. (Yusuf Suresi) Hayırlı Cumalar! Selam ve Dua ile... Hayırlı Cumalar...

        = Bir Cuma serinliği bahşet yüreğimize Rabbim. Kırılmalarımıza, acılarımıza, kalp ağrılarımıza merhem olsun. Hayırlı Cumalar.

        RESİMLİ CUMA MESAJLARINI GÖRMEK İSTİYORSANIZ TIKLAYIN

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa