Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çukur’da tüm dengeler değişiyor!

        Show TV’de ekrana gelenAy YapımimzalıÇukur’un dördüncü bölüm ikinci fragmanı yayınlandı. Babasının gözlerini açtığını öğrenen ve heyecanla eve gelen Yamaç ile oğlunu yıllar sonra karşısında gören İdris Koçovalı’nın karşılaşmasının ekrana geldiği tanıtımda nefesler tutuldu. İdris’in kendine geldiği, Vartolu’nun adamlarını mahalleye topladığı Çukur’da Yamaç’ın ne yapacağı ve dengelerin nasıl değişeceği merakla bekleniyor.Çukur,çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla herPazartesi,Show TV’de ekrana geliyor. İşte Çukur 4. bölüm 2. fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        REKLAM

        ÇUKUR 4. BÖLÜM 2. FRAGMANI

        Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü 13 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de!

        Çukur 4. bölüm 2. fragmanı;

        Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelecek dördündü bölümündeuzun süredir bilinci kapalı olarak yatan İdris’in gözlerini açması, Çukur’da yepyeni bir dönemi başlatır. Yamaç’ı evinde gören İdris’in tepkisi tahmin edildiğinden sert olur. Baba-oğul arasındaki büyük karşılaşma, Çukur’da tüm dengeleri alt üst edecektir. Sena ile tanışan İdris’in, onun Yamaç’ın eşi olduğunu öğrenmesi ise yeni bir fırtınanın habercisi olacaktır. Yamaç, sadece evdeki çalkantılı dönemle mücadele etmez, aynı zamanda aralarındaki haini bulmaya çalışır. Bu sırada Vartolu’nun, kendini Çukur’da kabul ettirmek için attığı adım ise herkesin tepkisini çeker. Yamaç’ın, Doğukan isimli şarkıcının tahsilat işiyle ilgilenmesi ise onu çok büyük bir tehlikenin tam kalbine sürükler.

        REKLAM

        SenaryosunuGökhan Horzum’un kaleme aldığı ‘Çukur’un yönetmenliğiniSinan Öztürküstleniyor.Çukur’daAras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Mustafa Üstündağ, Rıza Kocaoğlu, Nebil SayınveKubilay Akagibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncularErcan Kesal,Perihan SavaşveBurak Sergenyer alıyor. Dizide bu isimlereÇetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Elif Doğan, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Halil Babür, Doruk Nalbantoğlu, Ilgaz Kocatürk, Doğancan SarıkayaveBerk Pamireşlik ediyor.

        ÇUKUR'UN 4 KADINI KONUŞTU

        Çukur'da Koçovalı ailesinin baskın karakteri Sultan'ı canlandıran Perihan Savaş, Koçovalı Ailesi'nin evinin yardımcısı Saadet'e hayat veren Boncuk Yılmaz, Koçovalıların gelini Ayşe'yi oynayan İrem Altuğ ve Nedret karakterine hayat veren Zeynep Kumral, HT Pazar'a konuştu.

        PERİHAN SAVAŞ (SULTAN)

        Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'un Koçovalı ailesinin baskın karakteri Sultan'ı canlandıran usta oyuncu Perihan Savaş: "Dizide evin hâkimi Sultan, onun kanunları geçiyor.” dedi.

        BONCUK YILMAZ (SAADET)

        Çukur’da Koçovalı Ailesi'nin belkemiği olan evin yardımcısı Saadet’e hayat veren Boncuk Yılmaz "Saadet lafını esirgemiyor ama kimseyi de kırmıyor. Çok garip bir dengeye oturtmuş. Yıllardır aileyle birlikte olduğu için onları çok iyi tanıyor. O yüzden kıvamını koruyor Saadet, dengeyi sağlamaya çalışıyor.” dedi.

        REKLAM

        İREM ALTUĞ (AYŞE)

        Çukur’da Koçovalıların gelini Ayşe’yi oynayan İrem Altuğ "Daha önce oynadığım rollere göre kötücül yönü fazla olan bir kadını canlandırıyorum. O yüzden bu beni heyecanlandırıyor” dedi.

        ZEYNEP KUMRAL (NEDRET)

        Show TV'nin sevilen dizisi Çukur’da Nedret’e hayat veren Zeynep Kumral senaryoyu ilk okuduğunda neler hissettiği sorusuna İdris Baba bende çok etkili oldu. Sonrasında tabii ki romantizm, Aşka inancımızı ne zaman kaybettik ki biz? dedi.

        Haberi Hazırlayan: Duygu Kaya

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa