Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 3. bölüm izle! Yamaç ve Vartolu arasında sular durulacak mı?

        Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un yeni bölümünde ateş hattında olduklarını düşünen Yamaç, Sena’yı babaevine getirecek. Tüm dengeleri değiştirecek bu hamle, Çukur’da da yeni bir dönemi başlatacak. Yamaç ile Vartolu’nun yeniden karşı karşıya geleceği an ise nefesler tutulacak.

        ÇUKUR 3. BÖLÜM: YAMAÇ VE VARTOLU ARASINDA SULAR DURULACAK MI?

        Çukur'un 3. bölümü saat 20.00'den itibaren aşağıdaki Show TV Canlı Yayın linkine tıklayarak izleyebilirsiniz...

        ÇUKUR 3. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN (SHOW TV CANLI YAYIN)

        Pazartesi akşamları ekran başındakileri dünyasına sürükleyen Çukur’un yeni bölümünde Yamaç, Sena’yı tehlikelerden korumak için babaevine getirecek. Yamaç’a direnmeye çalışsa da çaresiz kalan Sena ile Yamaç’ın arasındaki tartışma tansiyonu yükseltecek. Evindeki yeni misafire alışmaya niyetli olmayan Sultan’ın, Sena’yla karşılaşmasında nefesler tutulacak. Sultan’ın Sena’ya resti karşısında genç kızın ne tepki vereceği büyük bir merakla beklenirken; Yamaç, babaevinde ve Çukur’da tüm ipleri elinde tutacak.

        ÇUKUR’UN YERALTI DÜNYASININ TEHLİKELİ İSİMLERİNDEN BAYKAL, DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK!

        Usta oyuncu Burak Sergen’in yeraltı dünyasının hırslı ve gözüpek adamı Baykal karakteriyle izleyici karşısına çıkacağı bölümde gözler, Yamaç ve Vartolu arasındaki büyük karşılaşmaya çevrilecek. Baykal’ın hakem olarak yer alacağı bu yüzleşmede Yamaç ve Vartolu arasında sular durulacak mı, yoksa yeni bir savaş mı yaşanacak sorusu cevap bulacak. Aliço’dan, oğlu Kahraman’ın ölümüyle ilgili duyduğu bilgi karşısında inme inen İdris’in gözlerini ne zaman açacağı heyecanla beklenirken, Kahraman’ın cenazesi ise Çukur mahallesinin sakinleriyle birlikte ekran başındakileri de gözyaşlarına boğacak. Kontrolü eline alan Yamaç’ın herkes tarafından saygı görmesinden rahatsızlık duyan Selim kendini tehlikeli sularda bulacak.

        #savasmibarismi etiketiyle sosyal medya üzerinden yorumların yapılacağı Çukur’un yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa