Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 3. bölüm izle! Çukur 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ilk sahne

        Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un dördüncü bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yamaç’ın evi terk etmeden önce babasıyla olan tartışmasının ekrana geldiği anlar nefesleri kesti. İdris’in “benimle uğraşacaksan benim kadar güçlü olacaksın” diye bağırdığı sahne geçmişte yaşanan İdris-Yamaç gerilimine olan merakı iyice arttırdı.

        ÇUKUR 3. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        ÇUKUR 4. BÖLÜMDEN İLK SAHNE

        Çukur’un merakla beklenen dördüncü bölümü 13 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de!

        ÇUKUR 3. BÖLÜM ÖZETİ

        Çukur’un bu akşam ekrana gelen üçüncü bölümünde silahlı saldırıdan kaçan Yamaç, Sena’yı tehlikelerden korumak için zorla babaevine getirdi. Yamaç, Vartolu ile tarafsız bir hakemin eşliğinde konuşarak meseleyi çözmek istedi. Burak Sergen’in canlandırdığı Baykal karakterinin şahitliğinde yüzleşen Yamaç ile Vartolu arasındaki karşılaşmada sular duruldu gibi gözükse de her an her şey olabileceğinin sinyalleri verildi. Kahraman Koçovalı’nın cenazesinde Çukur mahallesinin sakinleriyle birlikte ekran başındakiler de gözyaşlarına boğuldu. Olayları öğrenen ve Yamaç’ın yanında kalmayı seçen Sena’nın, Sultan Koçovalı ile karşılaşmasında ise nefesler tutuldu. Evindeki yeni misafire alışmaya niyetli olmayan Sultan’ın resti karşısında Sena altta kalmadı. Aliço’dan ağabeyi Kahraman’ın vurulduğu günü dinleyen Yamaç Selim’e, Vartolu’ya haber uçuran kişiyi bulmak istediğini söyledi. Bu sırada İdris gözlerini açarken, tehlike çanlarının kendisi için çaldığını anlayan Selim’in tedirginliği gözlerden kaçmadı.

        Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı ‘Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Mustafa Üstündağ, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Burak Sergen yer alıyor. Bu oyunculara Çetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Elif Doğan, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Halil Babür, Doruk Nalbantoğlu, Ilgaz Kocatürk, Doğancan Sarıkaya ve Berk Pamir eşlik ediyor.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa