Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

SHOW TV'de Pazartesi akşamları ekrana gelen veusta oyuncu kadrosu ile izleyicilerden tam not alan fenomen dizi Çukur, 13. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Yayınlanan 12. bölüm sonrasında yeni bölümü heyecanla bekleyen izleyiciler, merakla yeni bölümü bekliyor. Öte yandan Çukur'da dengeleri alt üst edecekbüyük yüzleşme gerçekleşiyor. İşte Çukur 13. bölüm detayları.

ÇUKUR'DA BÜYÜK YÜZLEŞME

Çukur’un bu akşam ekrana gelecek 13. bölümü heyecanlı dakikalara sahne olacak. Çukur’da dengeleri alt üst edecek büyük yüzleşme gerçekleşir. İdris Koçovalı ve Vartolu artık karşı karşıyadır. Oğlunun yaşadığını öğrenen İdris, onun peşine düşerken; Yamaç ise Vartolu’nun kimliğini çözmeye çok yaklaşır.

Read more!

Sena, Çukur’dan kaçmaya ve her şeyi arkasında bırakmaya çalışırken Çukur’un ona ihtiyacı olduğunu fark eder. Yamaç’la yol ayrımında olan Sena, aklını mı yoksa kalbini mi dinlemesi gerektiğini sorgular.

Sultan ve Paşa ise geçmişi halının altına itmeye çabalarken geçmiş onların peşini bırakmaz.

Read more!

Yamaç’ın hedefine yaklaştığını hisseden Vartolu, onun önüne türlü engeller çıkarsa da kendi açığıyla her şeyi kaybetme riskiyle karşı karşıya kalacaktır.

"Çukur"un merakla beklenen yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Ay Yapım imzalı Çukur’un senaryosunu Gökhan Horzum yazarken, yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Burak Sergen yer alıyor.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ