Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sungurlu'da Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçede bulunan bakkal ve marketlerde denetim yaptı.

        Belediye Zabıta Müdürü Kemal Karaman, "Özellikle gıda maddesi üreten ve satan işyerlerinin denetimlerine ağırlık veriyoruz. Bu kapsamda marketlerimizi denetimden geçiriyoruz. Ekiplerimiz vatandaşlarımızın ramazan ayı boyunca sağlıklı, huzurlu ve güvenilir bir şekilde alışverişlerini yapabilmeleri için denetimlerine bundan sonra da belirli programlar dahilinde devam edecektir" diye konuştu.

        Yapılan denetimlerin sonunda ülke genelinde şubeleri bulunan üç markette çok sayıda son kullanma tarihi geçmiş ürün bulundu. Market sahiplerine gerekli cezai işlem uygulanırken son kullanma tarihi geçmiş ürünler de tutanak altına alınarak imha edilmek üzere yediemine teslim edildi.

        Konuyla İlgili açıklamalarda bulunan Zabıta Müdürü Kemal Karaman, Vatandaşları satın alacakları gıda ürünlerinin ambalajını, son kullanma tarihlerini kontrol etmelerini isteyerek alışveriş anında olumsuz bir durumla karşılaşılması halinde şikayetlerini ‘Alo Zabıta 153’e bildirmeleri gerektiğini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa