Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Chippin'den yeni kampanya! - İş-Yaşam Haberleri

        Tanı'nın inovatif markası olan Chippin, yeme içmeden giyime, marketten kuru temizlemeye, elektronikten beyaz eşyaya, ödedikçe geri kazandıran bir uygulama. Google Play ve App Store’dan ücretsiz indirilerek kolayca kullanılan alışveriş uygulaması Chippin, geçen yıl gerçekleştirdiği çekiliş kampanyası ile üyelerine 1 adet Fiat 500 ve 10 adet iPhone 7 hediye etti.

        Chippin, yeni başlattığı dev kampanya kapsamında üyelerine 3 iPhone 8, 3 Galaxy S8, 3 PlayStation 4 Pro ve 33 JBL Bluetooth Hoparlör hediye ediyor. Chippin’i indiren, üye olan ve 20 Aralık’a kadar çekilişe katılan üyelerin her birine 1, mobil uygulama ile 10 TL’lik ödeme yapan her üyeye ise 10 çekiliş hakkı veriliyor. Talihliler, 28.12.2017 tarihinde noter huzurunda yapılacak çekiliş ile belirlenerek 01.01.2018 tarihinde ilan edilecek.

        MARKA SAYISI 300'Ü AŞTI

        Tüketiciyi merkeze alan Chippin ile üyeler hayal ettikleri çeşitli indirimleri, ürünleri veya deneyimleri kazanabiliyor, alışverişlerini mobil uygulama üzerinden cüzdan taşımaya gerek kalmadan ödeyebiliyor ve alışveriş yaptıkça harcamalarının yüzde 30’una kadar Chippin biriktirebiliyor.

        Biriktirdikleri Chippinleri harcamalarında kullanımlarına ek olarak nakde çevirerek kendi banka hesabına aktarabiliyor veya arkadaşları ile paylaşabiliyor. Şu anda 300’e varan marka Chippin’de üyelerinin hayatlarını kolaylaştırarak seçtikleri hayal ürünlere ulaşmalarına destek oluyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa