Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji HP Sprocket: Cebe sığan yazıcı - Teknoloji Haberleri

        HP, fotoğraf baskısı almanın en keyifli ve renkli yollarından birini HP Sprocket fotoğraf yazıcısını piyasaya sürdü. Unutulmaz anların sadece online ortamda saklanmasını zorunluluk olmaktan çıkaran cep yazıcıları, kullanıcılara akıllı telefon ve tabletlerden bluetooth bağlantısı ile her an her yerden fotoğraf basma olanağı sunuyor.

        Şık ve kompakt tasarımı ile her yere taşınabilen HP Sprocket sayesinde arzu edilen her fotoğraf 5 x 7.6 cm boyutlarında anında basılabiliyor. Filtre, çerçeve, emoji, metin ile kişiselleştirilebilen fotoğraflar, kağıdın yapışkanlı arka yüzü ile süsleme ve dekorasyon amaçlı kullanılabiliyor.

        iOS ve Android üzerinde ücretsiz olan HP Sprocket uygulaması, kullanıcıların akıllı telefon ve sosyal medya fotoğraflarını özelleştirmelerini sağlıyor. Sprocket ile 5 x 7.6 cm boyutlarında baskısı alınan fotoğraflar su geçirmez özellikte olmasının yanı sıra lekelenmeye ve yırtılmaya karşı dayanıklı. Kullanıcılar akıllı telefonları ve tabletleriyle hemen hemen her yere taşınabilir cep boyutundaki yazıcılara Bluetooth bağlantısı sayesinde bağlanabiliyor.

        REKLAM

        Beyaz Sprocket modeli pembe altın rengi ile siyah renkteki model gümüş rengi detaylar taşıyor. 10 paket HP ZINK Fotoğraf Kağıdı ile birlikte gelen ürünün fiyatı 499 TL. HP ZINK Fotoğraf Kağıdı paketlerinin (paket başına 20 kağıt) her biri 49 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa