Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Boluspor Boluspor Gazişehir FK maçı CANLI YAYIN - Futbol Haberleri

        Spor Toto 1. Lig'de Play-Off finalinin adı belli oldu: Gazişehir FK - BB Erzurumspor!

        İlk maçta kendi evinde Boluspor'u 1-0 mağlup eden Gazişehir FK, rövanş maçında bu kez deplasmanda karşılaştığı Boluspor'u 2-1 mağlup etti ve adını finale yazdırdı.

        SÜPER LİG'E SON BİLET: YA BB ERZURUM YA GAZİŞEHİR FK

        BB Erzurumspor ile Gazişehir'in karşılaşacağı final maçı 19 Mayıs Cumartesi günü saat 21.00'de Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak.

        DEL VALLE MAÇA DAMGA VURDU

        Maça Boluspor tribün desteğini de arkasına alarak hızlı başladı. Arka arkaya ataklar bulan ev sahibi ekip tam bu sırada dakikalar 13'ü gösterdiğinde kalesinde golü gördü ve Gazişehir FK, Jefferson ile 1-0 öne geçti. İlk yarı tam bitecekken bu kez de Del Valle sahneye çıktı ve farkı 2'ye çıkardı. Taraflar soyunma odasına 2-0'lık Gazişehir FK galibiyeti ile gitti.

        VİDEO YARDIMCI HAKEM, PENALTIYI İPTAL ETTİ

        İkinci yarıda Boluspor gol veya goller bulmak adına Gazişehir FK kalesine yüklendi. Baskının arttığı dakikalarda sahneye çıkan isim Guido Kocer oldu ve 56. dakikada Boluspor'un maçtaki ilk golünü atıp farkı 1'e indirdi. Maçın son anlarında Gazişehir FK bir penaltı atışı kazandı fakat Ümit Öztürk, Video Hakem'den pozisyonu bir kez daha izleme kararı aldı. Ümit Öztürk, pozisyon tekrarını bir kez daha izledi ve penaltı kararını iptal etti.

        MAÇTAKİ İKİNCİ PENALTI KARARINI BU KEZ 'VAR' DA ONAYLADI!

        Maçın 90+3. dakikasında Yusuf Emre, Jefferson'u ceza sahası içinde düşürdü ve Hakem Ümit Öztürk bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Video Yardımcı Hakem, bu kararı inceledi ve bu kez penaltıya hükmetti. Penaltı atışında topun başına geçen Özgürcan Özcan, farkı yine 2'ye çıkardı ve Gazişehir FK, Boluspor'u deplasmanda 3-1 mağlup edip adını finale yazdırdı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa