Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaylakent İlkokulu'nda eski eşyaların sergilendiği müzenin açılışı yapıldı.

        Okul öğretmen ve öğrencileri tarafından eski tarihlerde kullanılan ev eşyaları, tarım aletleri gibi malzemeler bir araya getirilerek okulun girişi müze haline getirildi.

        Öğrencilerin günümüz teknoloji ile geçmişteki şartları anlayabilmesi için oluşturulan müze öğrenciler ve veliler tarafından ilgi gördü.

        Okul Müdürü Gökhan Bektaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üçüncü sınıfların ders kitabında eski eserler diye bir bölüm olduğunu bu yüzden öğrencilerle bu bölümü canlandırmak istediklerini söyledi.

        Öğrencilerin isteği üzerine okulun girişini eski eşyaların yer aldığı sergiye dönüştürdüklerini anlatan Bektaş, "Okulumuza hiç gelmeyen veliler dahi geldiler, memnun kaldılar. Bazı velilerimiz sağ olsunlar evlerinde bulunan eski eşyaları okulumuza teslim ederek bizlere destek verdiler ve böyle güzel bir görüntü çıktı. Hem öğrencilerimiz hem velilerimiz gerçekten mutlu oldular." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa