Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankırı'da 23. Bölge UMKE Faaliyet Planı kapsamında UMKE Temel Eğitim Programı düzenlendi.

        İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde, Sinop, Kastamonu ve Çankırı'dan 20 kursiyer ve 8 UMKE eğitmenin katıldığı programda, kursiyerlere 21 konu başlığı altında teorik ve uygulamalı UMKE Temel Eğitimi verildi.

        Eğitim sonunda paydaş kurumların katılımıyla tatbikat düzenlendi. Kaza sonrası arama kurtarma ve hasta nakli yapılan tatbikata, AFAD 6 arama kurtarma personeli ve 2 kurtarma aracı, itfaiye 3 personel ve 1 itfaiye aracı, UMKE 30 personel ve 5 UMKE arama kurtarma aracı, 112 Acil Sağlık ise 1 ambulans ve 3 personelle katıldı.

        İl Sağlık Müdürü Hüseyin Sarıkaya, yaptığı açıklamada, tatbikatın kaza ve afetlerde kısa sürede ve doğru müdahalenin pekiştirilmesi amacıyla yapıldığını belirterek, katılım sağlayan tüm kurumlara teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa