Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Adatepe Köyü'nde gerçekleştirilen hayır yemeğine katıldı.

        Öğle namazı sonrasında başlayan hayır yemeğinde mevlidi şerifte Kur'anI Kerim, ilahiler ve kasideler okundu. Programa; AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İlçe Başkanı Halil Özer, Çardak belediye Başkanı Basri Ulaş, İl gebel meclis üyeleri Taaffun Sevim, Hasan Engin ve teşkilat ile birlikte katıldı.

        Köy muhtarı Süleyman Sevinç ve teşkilat ile birlikte köy hayır yemeğine katılanları gezerek bayramlaşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, sohbet edip sorunlarını dinledi. Turan, ardından Lapseki MHP ilçe başkanı Hüseyin Doğan’ın evinde Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Yavuz,Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz AK Parti ilçe başkanı Halil Özer, Çardak belediye başkanı Basri Olaş ile birlikte yemek yediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa