Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale’nin Biga ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde Biga Belediyesi tarafından Çiçeklidede olarak bilinen Alim Mustafa Münip Efendi için Mevlidi Şerif okutuldu. Ardından ise Çiçeklidede sakinleri 3 bin kişilik iftarda bir araya geldi.

        Biga Belediyesi tarafından Biga Çiçeklide Sosyal Tesislerinde iftar yemeği verdi. İftar Yemeğine Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, CHP Çanakkale Milletvekili Adayı Özgür Ceylan, Biga CHP İlçe Başkanı Atilla Diren, Biga Belediyesi Meclis Üyeleri Zafer Taşkın, Recai Cesur ve vatandaşlar katıldı. İftar öncesi Kuranı Kerim okundu ve dualar edildi. Biga Belediye Başkanı İsmail Işık masaları gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Yemek dağıtımı sırasında yemek kazanlarının başına geçen Başkan Işık, bir süre vatandaşlara yemek dağıttı. Başkan Işık, “Biga'mızın manevi büyüğü Alim Mustafa Münip Efendiyi anma programı için ve güzel bir mahalle iftarı için burada toplandık. Bizleri kırmayıp geldiğiniz için sizlere teşekkür ederim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa