Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale’nin Çan ilçesinde, Çan Ülkü Ocakları uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren eski Gümrük ve Tekel Bakanı Gün Sazak’ın ölümünün 38’inci yıldönümünde andı.

        Çan Ülkü Ocakları, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Gümrük ve Tekel Bakanı Gün Sazak’ın ölümünün 38’inci yıldönümünde andı. Çan Ülkü Ocaklarında gerçekleşen programda Yasin’i Şerif okundu.

        Çan Ülkü Ocakları tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Aziz Türk Milletine düşman olanlar bilsinler ki, bu toprakların vatan kalması için ayakta duran ülkücüler ve Hakk’a yürüyen kutlu davanın aziz şehitleri daima onların karşısında olacaktır. Bugün ülkücü harekete kahpece saldıranlar bilmelidirler ki, ülkücüler ilelebet payidar kalacak ve aziz Türk milletine düşmanlık besleyenlerin karşısında yıkılmaz bir bent olarak, bu ulu milleti geleceğe taşıyacaktır. Bu sebeple büyük dava adamı, Gün Sazak Beyi ve kutlu davanın yolunda şehit düşen Mehmet Güneşleri, Osman Arıcaları, Baki Yeşiloğullarını ve binlerce şehidimizi rahmet minnet ve dualarla anıyoruz” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa