Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2018 Troya Yılı’nda Çanakkale Turizmi’ne büyük katkı sağlayacak Ayvacık (Küçükkuyu)Midilli seferlerinde geri sayım sona erdi. GESTAŞ, Midilli seferlerine başlıyor.

        Çanakkale Boğazı, Gökçeada, Bozcaada ve Güney Marmara hattında hizmet veren GESTAŞ Deniz Ulaşım, seferler düzenlediği hatlara bir yenisini daha ekledi. Bir süredir başlaması için uğraş verilen Ayvacık(Küçükkuyu)Midilli seferlerinde tüm süreçlerde sona gelindi. GESTAŞ’ın Çanakkale’den Midilli’ye olan feribot seferlerini 28 Mayıs itibariyle başlatıyor. Seferin açılış töreni, 27 Mayıs Pazar günü saat 17.00’de, Midilli seferlerinin yapılacağı GESTAŞ Küçükkuyu Feribot İskelesi’nde olacak. Açılıştan bir gün sonra ise ilk sefer gerçekleşecek. Midilli seferleri, Küçükkuyu’dan Petra Limanı’na yapılacak.

        Çanakkale’den Küçükkuyu’ya ücretsiz otobüs servisi

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa