Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’ 15’incisi gerçekleştirilen kariyer günlerinde iş dünyasının önemli isimleri öğrencilerle buluştu.

        Çanakkale Üniversitesi’nde 15’ncisi düzenlenen 'Geleceğe İz Bırak' etkinliğinde Türkiye’de iş hayatının önemli isimleri öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin analitik ve entelektüel yönlerini geliştirerek, kariyer yollarında rotalarını belirlemelerine yardımcı olmak için faaliyet gösteren Yönetici Topluluğu bir panel düzenledi. Panelin katılımcılarından biri olan Adore Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Kayalar, şirketin kuruluş hikayesini ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

        Kampüsteki kediler için kedi evi

        Öğrencilerin sorularını interaktif halde cevaplayan Adore Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Kayalar, sosyal sorumluluk projesi olan kedi evleri ile ilgili soru soran öğrencilere kampüsteki kediler için kedi evi göndereceğinin sözünü verdi.

        Kayalar sözlerine şöyle devam etti: "Kedi evleri ile ilgili bu kadar soru gelmesinden çok mutlu oldum. Çünkü böylesi gençlerin sadece gelecekteki işleri ile değil, çevre ve doğayla ilgilenmeleri, sosyal sorumluluk projelerine değer vermeleri, hayvan sevgileri, geleceğin sanayicilerinin, iş adamlarının, öğretmenlerinin, kamu personelinin bizlerden çok daha duyarlı olacağını gösteriyor. bu da ülkemiz için, dünya için büyük umut. Pırıl pırıl gençler görmek ve onlarla vakit geçirmek çok keyifliydi. Böyle öğrenciler yetiştirdikleri için Çanakkale 18 Mart üniversitesi hocalarına da içtenlikle teşekkür ederim".

        Ünlü iş adamları, CEO’lar, insan kaynakları müdürleri üniversitesi öğrencileriyle bilgi, deneyim ve anılarını paylaştı. Söyleşi bitiminde öğrenciler konserler, eğlenceler, tanıtımlarla stres atarak bu tarz etkinliklerin kendileri için oldukça faydalı olduğunu söylediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa