Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde 2014 yılında vefat eden Kore Savaşı gazisi Mehmet Özdemir'in ailesine Güney Kore'den gönderilen hediyeler teslim edildi.

        Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Cumhuriyet Savcısı Ozan Koç, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şube Başkanı Erol Günaydın ve dernek üyeleri, Özdemir ailesine evlerinde ziyarette bulundu.

        Mehmet Özdemir'in eşi Elveda ve oğlu Halil Özdemir'le sohbet eden heyet, aileye Güney Kore Konsolosluğu tarafından gönderilen madalya, berat ve heykel hediyesini takdim etti.

        Dernek Başkanı Erol Günaydın, gazetecilere, Güney Kore'den gelen hediyeleri aileye teslim ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.

        Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ise "Mehmet ağabeyimiz ilçenin önemli gazilerinden biriydi. Mekanı cennet olsun. Ailesine Allah sağlıklı uzun ömürler versin." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa