Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Çalımbay'dan Kasımpaşa dönemine yorum geldi - Trabzonspor Haberleri

        Gazete Habertürk'ün haberine göre; Rıza Çalımbay, Kasımpaşa’yı çalıştırdığı dönemde hakemlerden dolayı canlarının çok yandığını söyledi.

        ''HAKEMLERLE İLGİLİ FAZLA KONUŞMAK İYİ DEĞİL''

        “Bizlerin hakemlerle ilgili fazla konuşması iyi değil. Bu bizim işimiz değil. Ortada bir gerçek varsa, belli hatalar varsa, bunu bizim gündeme getirmemiz zaman zaman olabilir” diyen 55 yaşındaki teknik adam, “Ben Kasımpaşa’da, hakem hataları nedeniyle Avrupa kupalarına katılamadım. 16 puanım gitti. Bir yere kadar konuşuyorsun, sonra kötü şekilde geri dönüyor. Sabredebilirsin ama sonra konuşmak ihtiyacı hissediyorsun. Burada hiç bir hakemlik arkadaşımızı kötülemek istemiyoruz. Hakemlik herkesin yapacağı iş değil zor bir iş. Hakemlere güveniyorum” ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        ''AYKUT KOCAMAN’A KIMSE KIZMASIN''

        F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın son dönemlerde hakemlerle ilgili sözleri hatırlatılan Rıza Çalımbay, “Aykut hocaya kimse kızmasın. Belki bir yere kadar gelmiştir. Küçük de olsa tepki göstermiştir” dedi. Çalımbay, “Hiçbir teknik direktör hata yapılmadıktan sonra ne hakemi konuşur ne da başka birini” ifadelerini kullandı.

        ''SOSA VE YUSUF YAN YANA OYNAR''

        “Gençlerbirliği ile oynayacağımız maça belki de Yusuf’la başlayacaktım. Ama Yusuf cezalı. Sosa ve Yusuf’un birlikte oynamaları hazır olmalarına bağlı. Birlikte oynamamaları için hiçbir neden yok. İkisinin de aynı anda oynamaları için hazır olmaları gerekiyor. Tek düşüncemiz kazanmak. Elimizdeki kadroyu iyi bir şekilde kullanmamız gerekiyor biz tam takım olmak istiyoruz.”

        ''BURAK, BAŞAKŞEHİR'E YETİŞECEK''

        ''Mustafa Akbaş, Burak Yılmaz G.Birliği maçında oynayamaz. Burak yurt dışında. Herhalde hafta arası gelecek. İnşallah Başakşehir maçına yetişir diye düşünüyoruz. Onazi’nin ailevi problemi var. Ona izin verdik. Gerçekten çok önemli sıkıntısı var. Castillo başladı. Net şekilde hazır değil ama maçta kadroya alacağız, kullanabiliriz.''

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa