Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa ÇOK BÜYÜK ACI | Son dakika haberi: Nazife 5 yaşındaydı... Baba kız birlikte can verdi!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Güllük köyünde oturan ailesinin kışlık odun ihtiyacını karşılaşmak için İstanbul'dan gelip, ardından kızı ile akaryakıt istasyonundan benzin aldıktan sonra yola çıkan 3 çocuk babası Kazım Özsoy'un (47) kullandığı otomobil, köy girişinde kontrolden çıktı.

        OTOMOBİL 40 METRE YÜKSEKTEN DÜŞTÜ

        DHA'da yer alan habere göre otomobil, 40 metre yükseklikten dere yatağına düştü. İhbarla olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü Özsoy olay yerinde, kızı Nazife Özsoy (5) da hastanede hayatını kaybetti.

        BABA İLE KIZI YAN YANA DEFNEDİLDİ

        Baba ve kızı için öğle vakti Güllük köyünde cenaze namazı kılındı. Kazım Özsoy ile kızı Nazife, yan yana toprağa verilirken, otomobilin hala dere yatağında olduğu görüldü.

        GERİDE İKİZ BEBEKLERİ KALDI

        Kazım Özsoy'un geride ikiz bebek bıraktığını söyleyen Güllük köyü muhtarı Hüseyin Çetin, "Subaşı köyüne gidip, benzin alıyor. Dönüşte komşu köyle aramızdaki mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek kendini şarampole atıyor. Araçta kendisi ve kızıyla şarampole düşüyor. Orman İşletmesi'nden, köylüye yakacak odun temin etmiştik. Çocuklarının 1 yıllık yakacak ihtiyaçlarını kesip, tekrar İstanbul'a dönmek amaçlı gelmişti. İstanbul'da çalışıyordu. 3 çocuğu ile ailesi burada yaşıyordu" dedi.

        "10 YILDIR BARİYER YAPMADILAR"

        Kazanın yaşandığı yere bariyer yapılmasını isteyen Çetin, "Burası için kaymakamlıktan bariyer istemiştik. Ama maalesef 10 yıldır bariyerlerimiz yapılmadı. Bu, 3'üncü kaza.

        Daha önce traktör ve kamyonet kazası olmuştu. Ölümlü kaza olmamıştı, 1 kişi felç kalmıştı. Canları yandı ama ölüm olmadı. Maalesef Kazım Özsoy arkadaşımız burada ölümlü kazayla karşılaştı" diye konuştu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Alper Uruş
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa