Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor Başkanı Ali Ay'dan taraftara mesaj - Futbol Haberleri

        Bursaspor'da yeniden başkan seçilen Ali Ay taraftara seslenerek, "Taraftarımızdan tek ricam biraz sabırlı olsunlar. Hep söylediğimiz gibi biz çok acı tecrübeler yaşayarak yoğrulduk. Bunun karşılığını inşallah doğru hamleler ve doğru işlerle hepiniz göreceksiniz" dedi.

        Yeşil beyazlı camiada yaşanan genel kurul heyecanı sona erdi. Mevcut Başkan Ali Ay'ın güven tazelediği seçimin ardından Ali Ay ve ekibi Emir Sultan Türbesi'ne giderek dua etti, namaz kıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yapılan genel kurul sonrasında kürsüden, eski bir gelenek olarak gördüğünü söylediği ziyareti sıcağı sıcağına gerçekleştiren Ay, "Bursaspor'umuzun geleceğinin önünün açılması için dua ettik. Tekrar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir seçim dönemi yaşadık. Diğer adaylarında Bursaspor'a hizmet etme aşkını gördük. Biz teveccüh gördük, bayrak bize tekrar emanet edildi. Biz de ekibimizle birlikte omuzlarımıza yüklenen bu çok önemli sorumluluk yükünü inşallah sırtlayacağız ve bu sezon tüm camianın yüzünü güldüreceğiz" diye konuştu.

        "ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

        Ziyaretin ardından Emir Sultan Mahallesi Merkezi'nde taraftarlarla bir araya gelen başkan Ali Ay, bu hafta içerisinde yeni dönemle ilgili somut adımları atıp yeni sezonun startını vereceklerini belirterek, "Taraftarımızdan tek ricam; biraz sabırlı olsunlar. Hep söylediğimiz gibi biz çok acı tecrübeler yaşayarak yoğrulduk. Bunun karşılığını inşallah doğru hamleler ve doğru işlerle hepiniz göreceksiniz. Bursaspor camiası başarılar ve güzellikler hak ediyor. Biz de bunu gerçekleştirmek için çok çalışacağız" ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa