Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'nın İznik ilçesinde komşusuna balta ile saldıran kişi, saklandığı samanlıkta yakalandı.

        Olay, Mahmudiye köyünde meydana geldi. Daha önce beyin ameliyatı olan ve psikolojik problemleri olduğu iddia edilen 4 çocuk babası Kadir K. (63), eline balta alarak, eşinin akrabası olan Nefise A.'nın evine gitti. Kadir K., elindeki balta ile 2 çocuk annesi Nefise A.'ya (55) vurmaya başladı. Yaralanan kadının feryadına yakınları ve komşuları koştu. Kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan yaşlı kadın İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Nefise A., burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Jandarma ekipleri olaydan sonra kaçan Kadir K.'yi saklandığı samanlıkta buldu. İfadesi alınmak için gözaltına alınan Kadir K. İznik İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa