Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tedavisi için Türkiye’nin seferber olduğu lösemi hastası Alper Kağan bebeğin adı, Kuşadası’nda oyun parkında yaşatılacak.

        Bursa’da 2014 yılının son aylarında rutin kontrolleri sırasında lösemi hastası olduğu belirlenen Alper Kağan için uygun ilik Almanya'da bulunmuştu. Ailenin maddi durumunun iyi olmaması üzerine nakil için gereken 75 bin liranın toplanması maksadıyla sosyal medyada başlatılan kampanyaya bazı sanatçılar da katılmıştı. Paranın toplanmasının ardından İstanbul'da ilik nakli yapılan Alper Kağan, ağustos ayında hastalığının nüksetmesi üzerine yeniden hastaneye yatırıldı. Ekim ayında ise yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        Muzaffer ve Mustafa Altıncan çiftinin minik Alper Kağan'nın isminin bir parkta yaşatılması arzusunu Aydın Kuşadası’nda bulunan özel bir işletme yerine getirdi. İşletmeye yapılan oyun parkına 'Alper Kağan Altıncan' adı verildi. Çocuklarının hastalığı zamanında işletme sahibi ile tanıştıklarını belirten Muzaffer ve Mustafa Altıncan çifti, “Minik Alper Kağan’ımızın isminin yaşatılması bizim için çok güzel bir duygu. Bu zamana kadar emeği geçen herkese teşekkür ederiz“ dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa