Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursaspor Başkanı Ali Ay, olağan genel kurulda yeniden göreve seçilmeleri halinde Teksas tribünündeki koltukların kaldırılacağını açıkladı.

        Yeşilbeyazlı kulüpte 2627 Mayıs tarihlerinde iki oturum halinde yapılacak olan olağan genel kurul öncesi başkan adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Adaylığını açıklayan mevcut başkan Ali Ay, sosyal medya hesaplarından yeni projelerini ve vaatlerini duyurdu. Göreve yeniden seçilmeleri halinde ‘Teksas’ tribünü olarak adlandırılan Güney Kale Arkası tribünündeki koltukların kaldırılacağını açıklayan Başkan Ay, “Güney Kale 'Yeşil Duvar' oluyor. Tribün gücümüze güç katıyoruz. Yeşil Duvar ile taraftarımızın hayali gerçek oluyor” ifadelerini kullandı.

        Süper Lig’in en ucuz bileti

        Ayrıca Başkan Ali Ay, yeni sezonda Süper Lig’in en ucuz bilet fiyatlarını uygulayacaklarını belirterek, "Bursa şehrini çok iyi tanıyoruz. Herkesin alabileceği biletlerle tribün atmosferini güçlendiriyoruz" ifadesine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa