Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Profil Sanayi A.Ş’nin koşu takımı,Bozcaada 10 kilometre koşusuna TEGV ve Adım Adım işbirliği ile Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) yardım toplamak amacıyla katılarak sosyal duyarlılık örneği gösterdi.

        Otomotiv yan sanayi alanında Türkiye’nin önde gelen firmalarından biri olan Profil Sanayi A.Ş’nin çalışanları, yaptıkları sportif ve kültürel etkinlikler ile toplumsal gelişime destek veriyorlar. Bu çerçevede firmanın kadın çalışanlarından oluşan 6 kişilik koşu takımı, Bozcaada 10 K koşusuna katıldılar. Yarışmaya TEGV (Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı) yararına katılan koşu takımı, bir yandan da bağış kampanyası yapıp, 58 çocuğun TEGV’de 5 yıllık eğitim ihtiyaçlarını karşıladılar.

        Bozcaada’da bu yıl 8’incisi gerçekleştirilen Bozcaada Maratonu ve 10 K koşusuna, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 2 bine yakın amatör ve profesyonel yarışçı katıldı. Karma olarak gerçekleştirilen 10 kilometrelik koşuya TEGV adına katılan Profil Sanayi AŞ’nin 6 kişilik koşu takımı, anlamlı bir etkinliğe imza attı. Firmanın Mali İşler Müdürü Meliha Delihasanoğlu’nun önderliğindeki koşu takımı, etkinlik öncesinde “TEGV için iyilik peşinde koşuyorum!” sloganı ile bağış kampanyası gerçekleştirdiler. Şimdiye kadar 100 bağışçının destek verdiği kampanyadan elde edilen gelirle, TEGV tarafından Mardin’deki 58 çocuğa 5 yıl süre ile eğitim desteği verilecek ve kampanya 27 Mayıs sonuna kadar devam ettirilecek.

        Delihasanoğlu, firmalarının bünyesinde kurdukları koşu takımı ile ilk kez bir kurum adına yarışmaya katıldıklarını, böylece bir yandan spor yapıp bir yandan da sivil toplum örgütlerine katkı sunduklarını söyledi. Bu yılki yarışa TEGV bünyesindeki çocukların yanında olduklarını göstermek için katıldıklarını ifade eden Delihasanoğlu, bundan sonra düzenli olarak benzer projeler yapacaklarını ve yaptıkları sosyal etkinliklere firma yönetiminden büyük destek gördüklerini sözlerine ekledi.

        Firmanın yönetim kurulu üyesi Sedat Sezer de, ülke ekonomisine katkı koymakla yetinmeyip yaptıkları veya destekledikleri sosyal projelerle, topluma örnek olma çabası içinde olduklarını ifade etti. Sedat Sezer, sanayi kuruluşlarının sosyal sorumluluk projeleri yapmaları ve projelere destek sunması gerektiğine inandıklarını da belirterek, “Sosyal faaliyetlere önem veriyoruz. Firmamızda çalışanları bu tarz etkinliklere katılmaları konusunda teşvik ediyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa