Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye çapında örnek olacak çok sayıda etkinliğe imza atılan Karacabey´de, şimdi de Kırkpınar Güreşleri´nin provası olarak nitelendirilen `Uluabatlı Hasan Yağlı Güreşleri´ için geri sayım başladı.

        2 Haziran Cumartesi günü iftardan sonra gerçekleştirilecek yağlı güreşlerde, tüm `Altın Kemer´ sahibi Kırkpınar başpehlivanları boy gösterecek. Türkiye´de ilk kez gece güreşlerinin gerçekleştirilecek olması nedeniyle de dikkat çekici bulunan ve büyük ses getirmesi beklenen organizasyonda kispet giyecek isimler arasında; Altın Kemer sahibi İsmail Balaban, Recep Kara, Ali Gürbüz, Orhan Okulu, Mehmet Yeşil, Şaban Yılmaz ve Hasan Tuna yer alacak.

        ÖNCESİNDE 5 BİN KİŞİLİK İFTAR SOFRASI KURULACAK

        Ülke genelindeki güreş severlerde de büyük heyecan yaratan güreşler, gece maçları için geçtiğimiz yıl ışıklandırılması tamamlanan Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadyumu´nda gerçekleştirilecek. Güreşlerden önce, stadyum önünde 5 bin kişilik dev bir iftar sofrası kurulacak.

        ALTIN KEMERLİ İSİMLER KARACABEY'DE OLACAK

        Güreş etkinliklerinin bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiklerini ve Uluabatlı Hasan´ın şanına yaraşır düzeyde organizasyonu her geçen gün daha da güçlü hale getirdiklerini belirten Belediye Başkanı Ali Özkan, görevde oldukları 4 yıldan bu yana ilçenin mevcut potansiyel kaynaklarını harekete geçirerek, ekonomik anlamda güçlü bir belediye yarattıklarını kaydetti.

        KARACABEY'İ GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR

        Altın Kemerli isimleri Karacabey´de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Özkan, "Ata sporumuz güreşin yaşayıp gelecek kuşaklara artarak ulaştırılmasını, asli görev olarak benimsiyoruz. Bu noktada, güreş takımını kurduk ve takımın başarıları ve şampiyonlukları da göğsümüzü kabartıyor. Tüm güreş tutkunlarını Karacabey´de ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Uluabat Yağlı Güreşleri´ni, önümüzdeki yıllarda çok daha büyük boyutlu hale getireceğiz. İlçe halkını her anlamda güzel günler bekliyor" dedi.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜBaşkan Ali Özkan'ın açıklamaları

        Geçen yıl yapılan güreşlerden görüntü

        Drone çekimi

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa