Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uludağ Üniversitesi FenEdebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Dr. Naim Derebaşı, yazdığı ‘ManyezitmaManyetik Maddeler ve Uygulamaları’ kitabı ile Bilim ve Teknik Araştırma Dalı’nda ‘Altın Kalem Ödülü’ne layık görüldü.

        Kitap, kültür, sanat gazetesi BookCulture Art Time's tarafından bu yıl ilki düzenlenen Altın Kalem Ödülleri sahiplerini buldu. İstanbul Üsküdar Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törende yılın en iyi bilimteknikaraştırma alanındaki çalışmalar ödüllendirildi. U.Ü FenEdebiyat Fakültesi Fizik Bölümü’nün çift doktoralı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Dr. Naim Derebaşı’nın 30 yılı aşan akademik bilgi birikimini kâğıda aktardığı ‘Manyetizma Manyetik Maddeler ve Uygulamaları’ kitabi ile BilimTeknik Araştırma dalında altın kalem ödülünü kazandı.

        İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım’ın elinden ödülünü alan Prof. Dr. Dr. Naim Derebaşı yaptığı teşekkür konuşmasında, “Akademik kariyerimin tüm birikimlerini bu kitaba aktardım. Bu alandaki Türkçe kaynak sıkıntısını gidermede büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Bu alanda öğrenim gören lisans ve lisansüstü öğrenciler, sanayide çalışan ArGe mühendisleri ve konuyu merak eden herkesin faydalanabileceği değerli bir Türkçe kaynak kazandırmış olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Kitabımı ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa