Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenişehir’in en önemli cazibe merkezlerinden olan ancak ilgisizlik ve bakımsızlıktan can çekişen Yarhisar Şelalesi ve Nilüfer Hatun Hamamı, İlhan Oğuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından temizlendi.

        ‘Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor’ projesi ile İlhan Oğuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi proje ekibi ve öğrencileri Bursa Yenişehir Yarhisar Mahallesi’ni ziyaret ederek Yarhisar Şelalesi’nin çevresinde bulunan çöp ve atıkları temizlediler. Proje ekibi ayrıca Tarihi Hamamın bahçesini kaplayan otları keserek bahçenin peyzaj düzenlemesine de katkıda bulundular.

        Temizlik hareketine katılan öğrenciler, daha önce geldikleri Yarhisar Şelalesi ve Nilüfer Hatun Hamamı’nın çöplük gibi olduğunu gördüklerinde üzüldüklerini belirterek, “Tarihi hamamın bahçesine otlardan girememiş, şelalenin çevresinde çöplerden oturamamıştık. Okulumuz böyle bir proje yapınca çok sevindik. Bundan sonda piknik için gelecek vatandaşlar giderken buraları daha temiz bırakırlar. Atalarımızdan bizlere kadar gelen bu önemli değerlere sahip çıkmak hepimizin görevidir. Bu bölgenin aslında yapılacak projelerle turizme açılması gerekiyor. Bunun için yetkililerin bu bölge ile ilgilenmelerini bekliyoruz’ diye konuştular.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa