Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kaplıkaya Huzurevi’nde kalan vatandaşların sağlıklı yaşlanması için yaz boyunca sürecek bir spor programı hazırladı.

        Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle ‘Koşabiliyorken koş’ sloganıyla hazırlanan programın ilki gerçekleştirildi. Yaz ayları boyunca devam etmesi planlanan ve tüm huzurevi sakinlerine açık olan spor programının ilkine, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Şaban Kander ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Yardımcısı Abdurrahman Dağlar da katıldı.

        Havaların güneşli olması nedeniyle huzurevi bahçesinde gerçekleştirilen programda yaşlılara ilk dersi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Yardımcısı Abdurrahman Dağlar verdi. Yaşlılar, Dağlar’ın gösterdiği taktikler doğrultusunda sabah sporu, dart ve bocce etkinliğinde bulundu. Bazı yaşlılar spora oturdukları sandalyeden katılırken, birçoğu ise ayakta eşlik etti. Hep birlikte sabah sporu yapan ekip, ardından sırayla dart ve bocce oynayarak keyifli vakit geçirdi.

        Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Şaban Kander, program kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce görevlendirilecek beden eğitimi öğretmenlerinin Kaplıkaya Huzurevi’ne gelerek buradaki yaşlılara spor dersi vereceğini kaydetti. ‘Koşabiliyorken koş’ sloganıyla hazırlanan etkinliklere huzurevinde kalan tüm vatandaşların katılabileceğini söyleyen Kander, “Sabah sporu ve dart etkinliğini her sabah için planladık. Bocceyi ise pazartesi, çarşamba ve cuma günleri yapacağız. Programlarımız yaz ayları boyunca sürecek. Hedefimiz, huzurevinde kalan vatandaşlarımızın sağlıklı yaşlanması” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa