Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa, Eskişehir, Çanakkale, Balıkesir, Bilecik, Yalova ve Kütahya'da parti binası önünde toplanan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim başarısını kutluyor.

        Bursa'da merkez Osmangazi ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki AK Parti İl Başkanlığı önünde bir araya gelen vatandaşlar, sevinç gösterisinde bulunuyor.

        Kentte havai fişek gösterileri yapılırken, bazı vatandaşlar AK Parti ve Türk bayrakları eşliğinde korna çalarak araçlarıyla şehir turu atıyor.

        - AK Parti Grup Başkanvekili, davul çaldı

        Eskişehir'de Yunus Emre Caddesi'ndeki AK Parti İl Başkanlığı binası önünde kurulan dev ekrandan seçim sonuçlarını takip eden partililer, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başarısı nedeniyle sevinç gösterilerinde bulunuyor.

        Çanakkale'de ise Esenler Mahallesi'nde toplanan partililer, AK Parti bayrakları ile donattıkları araçlarıyla şehir turu atıyor.

        AK Parti İl Başkanlığı önünde bir araya gelen 500 kişilik grup, marşlar söyleyerek seçim başarısını kutluyor. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan da seçim sonuçlarını parti binası önünde davul çalarak kutladı.

        - Balıkesir, Bilecik, Yalova, Kütahya

        Balıkesir'de AK Parti İl Başkanlığında toplanan kalabalık grup, buradan Balıkesir Valiliği önüne geçti. Yaklaşık 3 bin kişilik grubun yaptığı kutlamalara AK Parti Balıkesir milletvekilleri de katıldı.

        Bilecik'te Cumhuriyet Meydanı'nda çok sayıda kişi toplandı. Havai fişeklerin atıldığı, konvoyların yapıldığı kentte, Erdoğan'ın seçim başarısı kutlanıyor.

        Yalova'da da 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve milletvekili adayları, toplanan vatandaşlara hitap etti.

        Kutlamalara katılan AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, coşkuyla karşılandı. Partililer, yüzlerce aracın katıldığı konvoy ile şehir turu yapıyor.

        Kütahya'da da Zafer Meydanı'nda ve AK Parti İl Başkanlığı önünde kutlamalar gerçekleştiriliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa