Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'da hayırseverlerden temin edilen 10 tırlık yardım malzemesi, Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine gönderildi.

        İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfından yapılan açıklamaya göre, ramazan dolayısıyla başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan yardım malzemeleri, BUTTİM Fuar Alanı'ndan 10 tıra yüklendikten sonra Suriye'ye götürülmek üzere yola çıkarıldı.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen İHH Bursa Temsilcisi Hüseyin Kaptan, Suriye'deki ihtiyaç sahipleri için ramazanda 25 tır yardım gönderdiklerini aktardı.

        Ramazan sonuna kadar 30 tır yardım malzemesi göndermeyi hedeflediklerini belirten Kaptan, şunları kaydetti:

        "Allah'a çok şükür henüz ramazan ayının ortasındayız ve bugünkü tırlarla 15 günde 25'inci tırımızı yolluyoruz. Yardım tırları ile birlikte bölgeye karışık gıda malzemelerinin yanı sıra un, hasta yatağı, çocuklar için bayramlık kıyafet de gönderdik. Merinos Park'ta düzenleyeceğimiz iftarın ardından da yine 15 tır yardım daha bölgeye göndereceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa