Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burcu Esmersoy: Kendimi iyileştirmeye çalışıyorum - Magazin haberleri
        • 1

          Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ardından Burcu Esmersoy, uzun süre sosyal medya kullanımına ara vermişti.

        • 2

          İddiaya göre; psikolojik tedavi gören Esmersoy'un doktoru, ünlü sunucuyu sosyal medya kullanmaması konusunda kendisini uyarmıştı. Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan Esmersoy, basına yansıyan iddiaların ardından açıklama yaptı.

        • 3

          Esmersoy, şunları söyledi: Biliyorum merak ediyorsunuz, sadece ban değil çevremdeki arkadaşlarıma da beni sorup iyi olduğuma dair haberler almak istiyorsunuz. Şimdi iyiyim... Daha da iyi olmak için hepimiz gibi bir yolum var. Bu süreçte elimden geleni hatta bazı durumlarda elimdekinden daha da fazlasını vermeye çabalayınca çokça yorgun düştüm sanırım. Geçtiğimiz ay içinde herkes gibi kendimce yaptıklarımın yanında daha büyük grupların bir parçası olarak güzel işlere katkı olmakla ilgiliydim sadece...

        • 4

          Şimdi daha faydalı olunabilecek her durumda elle tutulabilecek yardımlara konsantreyim... Gerçekten fayda sağlayacak, yardımcı olmaya çaba gösterdiğim insanlara, geleceğe yönelik planlarında destek olabilecek konular üzerinde çaba sarf ediyorum ama evet şimdi artık biraz da kendimi hem fiziksel hem duygusal olarak iyileştirmeye çaba sarf ediyorum artık...

        • 5

          Zamanımı daha sakin daha verimli kullanıyor, bilgiyi sadece inandığım yerden alıyor, zihnimi zehirli her şeye kapatıp şarj oluyorum. 4. dili öğreniyor, daha çok kitap okuyor, güzel sohbetlere ortak oluyorum.

          Ve bekliyorum hepimiz gibi. Ben yası 40 gün bilen bir jenerasyondanım... Daha vaktimiz var. Yakında görüşürüz.

          İyi ki varsınız, iyi ki varız. Allah hepimizden razı olsun.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa