Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bülent Ersoy uçakta olay çıkardı

        Business'te oturan Bülent Ersoy, yanında kimseyi oturtmayınca uçak 30 dakika rötarlı kalktı. Business koltukta oturan Bülent Ersoy, yanında oturan diğer yolcuyu istemeyince sesini yükseltti ve “Ben yanımda kimseyi istemiyorum” diyerek uçağı birbirine kattı.

        Sözcü'nün haberine göre, daha sonra gelen görevliye de “Ben yanımda kimseyi istemiyorum” diyerek tepkisini sürdüren Ersoy'a görevlilerin cevabı ise “Madem kimseyi istemiyordunuz, yanınızdaki koltukları da satın alsaydınız” oldu. Yaklaşık yarım saat süren bu tartışma sonrası Bülent Ersoy'un bu tutumuna boyun eğen THY görevlileri Ersoy'un yanında oturan yolcuyu başka bir koltukta oturmaya ikna edince uçak 30 dakika gecikmeli de olsa İstanbul’a hareket etti. Aynı uçakta fuardan dönen ve İstanbul'a seyahat eden manken Çağla Şikel ile Özge Ulusoy gibi ünlü isimler de bu yaşananları sadece izlemekle yetindi.

        REKLAM

        BİRKAÇ YIL ÖNCE BENZER BİR REZALET YAŞANMIŞTI

        THY’nin Antalya-İstanbul seferi sırasında emniyet kemerini bağlamamakta direnip uçuşu geciktiren Bülent Ersoy yüzünden uçağın pilotu kalkışı gerçekleştirmemiş ve terminale dönmüştü. 2015 yılında gerçekleşen bu olayın sonrasında Ersoy’a “Kişilerin huzur ve sükununu bozma” suçundan dava açılmıştı. Bülent Ersoy, 2016 yılının Nisan ayında gerçekleşen dava sonrasında beraat etti.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa