Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu’da, Dünya Çölleşme ile Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında Gölcük Tabiat Parkı ve kent merkezinde 4 bin adet fidan dağıtıldı.

        Edinilen bilgiye göre, Dünya Çölleşme ile Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında vatandaşların çölleşme ve erozyona karşı dikkatini çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla, Bolu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Gölcük Tabiat Parkı’nda 2 bin adet, kent meydanında 2 bin adet olmak üzere toplam 4 bin adet fidan ücretsiz olarak dağıtıldı.

        Fidan dağıtım etkinliğine katılan Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, dağıtılan fidanlara vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, “Çölleşme ve erozyonla mücadele için, genciyle, yaşlısıyla her yaş grubundan insanın fidan dikimi ve ağaçlandırmaya özen göstermesi gerekir” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa