Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu Valisi Aydın Baruş, Karacasu Beldesi’nde bayramın birinci günü çıkan yangında evleri yanan ailelere geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

        Edinilen bilgiye göre, Ramazan Bayramı’nın 1’inci günü Karacasu Beldesi Fatih Mahallesi Sakarya Sokak'ta Mehmet Kocasoy'a ait odunlukta henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan yangın kısa sürede odunluğun bitişiğinde bulunan samanlığa, ardından da Ali ve Mithat Kocasoy’un evlerine sıçradı. İtfaiye ekipleri, vatandaşların da yardımıyla yaklaşık 1,5 saatte yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangında 2 katlı 3 ahşap ev, 1 samanlık ve 1 odunluk tamamen yandı.

        Bolu Valisi Aydın Baruş, çıkan yangın sonrası maddi kayıp yaşayan ailelere geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ramazan Bayramı’nın 2’inci günü yangınzede aileleri ziyaret eden Vali Baruş, ailelerin acil ihtiyaçlarının giderilmesi talimat verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa