Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu’da, temizlik işçisi olarak çalışan 38 yaşındaki Fatma Kaya, dinlenmek için oturduğu 5 metre yükseklikteki duvardan düşerek yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre, Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde temizlik işçisi olarak çalışan Fatma Kaya (38), Tabaklar Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde bulunan yolları temizledikten sonra dinlenmek için 2 apartman arasında bulunan beton zemine oturdu. Kaya, tekrar ayağa kalkmak istediği sırada dengesini kaybederek 5 metre yükseklikten apartmanların arasında bulunan boşluğa düştü.

        Uzun süre yardım isteyen Kaya’nın çığlıklarını duyan bir vatandaş durumu 112 Sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Kaya’yı düştüğü yerden çıkardı. 112 Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan temizlik işçisi Fatma Kaya, tedavisi yapılmak üzere İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisine kaldırıldı.

        Kaya’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa