Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, geçtiğimiz sezon kırmızı beyazlı ekibi playoff’lara taşıyan teknik direktör Sait Karafırtınalar ile sözleşme imzaladı.

        Spor Toto 1. Lig’in geçtiğimiz sezonunda Fuat Çapa’nın 9 haftada 8 puan toplamasının ardından Çapa ile yollarını ayıran Boluspor Kulübü, Sait Karafıtrtınalar ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Lig bitimine kadar Boluspor’un teknik direktörlüğünü yapan ve başarılı bir sezon geçiren Sait Karafırtınalar, kırmızı beyazlı ekibi playoff’lara taşımasına rağmen yarı finalde Gazişehir Gaziantep’e elenerek bir üst lige çıkma şansını kaybetti.

        Boluspor ile geçtiğimiz sezon sözleşme imzalandığında 8 puanı olan takımı 60 puan toplayarak 3’üncü sırada ligi bitirmesini sağlayan Karafırtınalar ile görüşen Boluspor yönetimi, başarılı teknik direktör ile yeniden sözleşme imzaladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa