Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, geçtiğimiz sezon Manisaspor'da oynayan orta saha oyuncusu Billal Sebaihi ile 2 yıllık, Almanya'nın alt lig takımlarından Rot-Weiss Erfurt forması giyen ve stoper mevkinde oynayan Berkay Dabanlı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

        Boluspor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine kulüp başkanı Necip Çarıkçı, yönetim kurulu üyeleri ve yeni transferler katıldı.

        Törende konuşan Çarıkçı, bugün 2 transfer yaptıklarını belirterek, "Berkay Dabanlı kardeşimiz Türkiye’de Eskişehirspor’da, Süper Lig'de Kayserispor’da top koşturmuş gurbetçi bir kardeşimiz. Kendisi ile 1 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Kendisi stoper mevkinde oynuyor. Almanya’da Nürnberg takımında da oynamış, 28 yaşında." diye konuştu.

        İkinci transferin geçen sene Manisaspor’da top koşturan Billal Sebaihi olduğunu aktaran Çarıkçı, "Sebaihi geçen seneden bildiğimiz, inandığımız ve her maçta teklif götürdüğümüz Sait hocanın öğrencisi. Bu transfer olsun, diğer transfer olsun hepsini Sait hocamızla beraber almış olduğumuz kararlar doğrultusunda yapmaya devam ediyoruz. Billal Sebaihi ile de biz 2 yıllık bir mukavele yaptık." ifadelerini kullandı.

        Çarıkçı, iyi bir kulüp olduklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

        "Hep şunu söylüyoruz, herkes Boluspor’u seviyor. Bizim için itibar hep ön planda. Bugüne kadar da para kaybettik ama itibarımız kaybolsun istemiyoruz. Şu anda da transferde Boluspor iyi gidiyor. Herkes Boluspor’a gelmeden önce UEFA’ya, FİFA’ya soruyor. Takım arkadaşlarına soruyor. Berkay da sormuştur. Biz de Berkay’ı sorduk. Bizim için uygun bir futbolcu. İnşallah Berkay bizimle olacak. İnşallah sadece bir sene değil Süper Lig'de de olabilir. Sebaihi de Boluspor'un gücüne güç katacaktır."

        Şu ana kadar 5 transfer yaptıklarını anlatan Çarıkçı, "2 Temmuz’a kadar 2-3 transfer daha yapmayı planlıyoruz. Bundan sonra 5 ya da 6 transfer daha gelecek. Guido Koçer ile görüştük. O da büyük ihtimalle bizimle olacak. Kalan bir sağ bek, bir santrafor, bir de stoper şu anda alacağımız mevkiler. 3 genç futbolcu alacağız. Toplam 11 transferle işimizi bitireceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.

        Berkay Dabanlı ise transferinde katkısı olan herkese teşekkür ederek, "Bu transfer gerçekleştiği için çok mutluyum. İnşallah bu yolu beraber gideriz. Bu yolun sonu da inşallah Süper Lig olur. Ben de bunun için her şeyimi vereceğim. İnşallah sezon sonunda hepimiz mutlu şekilde tatile gideriz." şeklinde görüş belirtti.

        Billal Sebaihi de Boluspor'da bulunmaktan çok mutlu olduğunu vurgulayarak, "Hedefli bir takıma geldiğimi biliyorum. Öncelikle Başkanıma ve hocama bana güvendikleri için çok teşekkür ederim. İnşallah bu güvenin karşılığını vererek net bir şekilde hedefimiz olan Süper Lig'e hep beraber ulaşacağız." şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa