Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), kente 5 yazılım şirketi kazandırma adına bazı çalışmalar yapıyor.

        Bitlis'e 5 yazılım şirketi kazandırmak amacıyla planlanan proje kapsamında bir araya gelen BEÜ, Sabancı Üniversitesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Bursa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BUSİAD), İŞKUR, KOSGEB yetkililerinin katılımıyla Bitlis Eren Üniversitesinde toplantı düzenlendi. Üniversitede görev yapan bilgisayar mühendisleriyle bir araya gelen proje bileşenleri, proje üzerine fikir alışverişinde bulundu.

        Yahya Eren Konukevinden yapılan sabah kahvaltısının ardından Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren ile beraberindeki heyet için Bitlis gezisi düzenlendi. Geziye Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı (BETAV) tarafından Bitlis’te yapılan okulların gezilmesiyle başlandı. İhlasiye Medresesi, Ulu Cami, Bitlis merkezi ve Ahlat Selçuklu Mezarlığının gezilmesinin ardından Tatvan’a geçildi.

        Ahmet Eren ile birlikte Bitlis'e ilk defa gelen iş adamları, bölgenin tarihi ve coğrafi güzelliklerine hayran kaldıklarını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa