Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan’ın eşi ve aynı zamanda Tatvan Gönül Elçileri Başkanı Arzu Özkan tarafından şehit ve gazi eşlerine yönelik iftar yemeği verildi.

        İlçede bulunan bir otelinin restoranında düzenlenen iftar programına şehit ve gazi eşlerinin yanı sıra Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu’nun eşi Şenay Ustaoğlu ve protokol üyelerinin eşleri katıldı. İftar programı çerçevesinde ilçedeki şehit ve gazi eşleriyle bir araya gelen Şenay Ustaoğlu ve Arzu Özkan; şehit ve gazi eşleriyle birlikte hem iftarlarını açtı hem de sohbet etti.

        İftar programına katılımlarından ötürü şehit ve gazi eşlerine teşekkürlerini ileten Arzu Özkan, şehit ve gazi eşlerine hediye takdiminde bulunurken, çocuklarına ise oyuncak hediye etti.

        Düzenlenen iftar programı; hem şehitlerimizin ruhu için hem de ülkemiz için dualar edilmesiyle sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa