Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis’in Tatvan ilçesinde “Sağlık için harekete geç” isimli proje kapsamında bisiklet ödüllü koşu yarışması, yürüyüş ve konser düzenlendi.

        Bitlis Eren Üniversitesi Öğrenci Konseyi, Bitlis Gençlik Merkezi ve Bitlis Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliği ile Tatvan ilçesinin Van Gölü sahilinde düzenlenen etkinlik Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Demirtaş’ın açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra ise Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, kurum amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda gönüllünün katılımıyla gerçekleştirilen sağlıklı yaşam için yürüyüş yapıldı. Akabinde ise 4 ayrı yaş grubuna yönelik ödüllü koşu yarışması düzenlendi. Düzenlenen etkinlik ödül töreni ve konser programı ile sona erdi.

        Yoğun katılım ile gerçekleşen etkinlik birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa