Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bingöl Valisi Mantı askeri üsteleri ziyaret ederek Mehmetçikle bir araya geldi.

        Bingöl Valisi Ali Mantı, Ramazan Bayramı ve Babalar Günü nedeniyle kent genelinde askeri üsleri ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Tapantepe Harekat Üssününe giden Vali Mantı, bölge ile ilgili bilgi alarak, kendisine iletilen talepleri dinledi. Askerlerle sohbet eden Vali Mantı, onların bayramlarını ve babalar gününü kutladı.

        Vali Ali Mantı, “Bu kutsal ve mübarek bayramımızda milletimizin can, mal, ırz ve namus güvenliğini koruyorsunuz. Devletimizi, milletimizi koruyorsunuz. Yaptığınız görev Allaha şükür ulvi, kutsal bir görevdir. Sizlere ve değerli ailelerinize teşekkür ediyorum. Sizlere burada yardımcı olan, her türlü kılavuzluğu yapan, şefkat ve merhametini esirgemeyen komutanlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah hepiniz sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde görevlerinizi tamamlar, memleketlerinize, ailelerinize dönersiniz” dedi.

        Vali Mantı, daha sonra Genç Servi Jandarma Karakol, Kiğı Jandarma Komando Alay Komutanlığı ve son olarak Adaklı 3. Jandarma Komando Tabur Komutanlığını ziyaret etti.

        Vali Ali Mantı’ya ziyaretlerde, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, 49. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ersin Altay ve İl Emniyet Müdürü Metin Akay'da eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bingöl İlçeleri
        Tüm Bingöl Haberleri
         Bingöl

        Bingöl

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa