Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bingöl polisinin yaptığı çalışmada son bir ay içerisinde 1 yıl ile 18 yıl arasında hapis cezası ile arama kaydı bulunan 82 şüpheli yakalandı.

        Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, Nisan ayı faaliyet raporunu yayınladı.Raporda, hırsızlık, konut dokunulmazlığını ihlal etme, mala zarar verme, iftira, hükümlü veya tutuklunun Kaçması suçlarından hakkında 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan M.S. ile yine aynı suçtan 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan M.B., silahla yağma, cebir tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından hakkında 9 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan E.C., uyuşturucu madde ticaretinden 7 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olan O.E. yakalanarak adli makamlara teslim edildiği bildirildi.

        Rapordaki açıklamada,"Kasten Öldürme, Taksirle Ölüme Neden Olma, Terör Örgütü Propagandası Yapmak, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama, Yaralama, Basit Yaralama, Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık, Borçlunun Ödeme Şartını İhlali, Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Hırsızlık, Yağma, Hakaret, Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme, Mala Zarar Verme, Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma, Tehdit suçlarından haklarında 1 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası ve yakalama kararı bulunan toplam 82 şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edilmişlerdir"denildi.

        Tüm Yerel Haberler
        Bingöl İlçeleri
        Tüm Bingöl Haberleri
         Bingöl

        Bingöl

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa